Akçakoca’da Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında “İstihdam Seferberliği ve Teşvikleri” toplantısı yapıldı.



 

Akçakoca Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk,Yığılca Kaymakamı Muhammed Çetin, Akçakoca Kaymakam Vekili ile Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İŞ-KUR İl Müdürü Ferhat Acar ve kamu kurum temsilcileri katıldı.


 

Toplantıda Vali Dağlı, Akçakoca’yı çok sevdiğini, Düzce’nin de önemli bir ilçesi olduğunu ifade ederek, bu nedenle bu toplantıyı Akçakoca’da yapma gereği duyduklarını söyledi.

 

Toplantının önemli bölümünü, bir süre önce hukuki sürecin tamamlandığı Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oluşturdu. Çalışmaların son hızla devam ettiği OSB'ye Türkiye’nin önemli yatırımcılarının tesis kuracağı bilinirken, toplantıda bu konular üzerine ilçe idarecileri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Akçakoca’ya milyar dolarlık fabrikalar kurulacağını ve bu yatırımlar sayesinde yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlanacağına dikkat çeken Vali Dağlı, turizmde giderek parlayan Akçakoca’nın sanayi alanında da ivme kazandıracağını belirtti.


Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ