1  Nisan tarihinde 1.Olağanüstü Kurultayı’nı tamamlayan İYİ Parti’de Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı makamında ziyaret etti.

 “Ülkemizin geleceği için birlikte çalışmayı bizde arzu ederiz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan yaptığı açıklamada, “Ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Kurultayınızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte Türkiye’nin böyle bir yapıya ihtiyacı vardı. Demokrasinin güçler ayrılığı ilkesinin yarar gördüğünü düşünüyoruz. Özellikle yargının üzerindeki baskısını ve özellikle demokrasinin ileri düzeyde olduğu ülkelerde dördüncü güç olarak görülen basın özgürlüğünün ülkemizde adeta yok sayılabilecek bir noktaya geldiği görülüyor. Bu anlamda Türkiye’nin yeni bir çıkış noktasına ihtiyacı vardır. Yeni bir siyaset bilincine ihtiyacı vardır. İnsanlarımızın yeni bir bakış açısına ihtiyacı vardır. Bana göre siyaset ülkeyi daha iyi yönetmek için bir araçtır. Burada ülkenin geleceği Düzce’nin geleceği bizim için önemlidir. Bu nedenle İyi Parti’nin buraya gelişi de çok önemlidir. Düzce’nin ve ülkenin geleceği için birlikte çalışmayı biz de arzu ederiz” ifadelerini kullandı.



“Görüş alışverişinde bulunmak için buradayız”

Seçimler için sahalara indiklerini belirten İyi Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu ise, “İYİ Parti olarak ülkemiz siyasetinin en köklü kuruluşu olan CHP’yi ziyaret etmek için buradayız. 1 Nisan’da yapılan kurultayımızın ardından genel başkanımızın talimatıyla sahalara indik. Genelde ve özelde neler yapılabileceğini görüşmek için burada bulunuyoruz. Başkanımızla geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. Yerelde ve genelde ülke menfaati için neler yapılabileceği noktasında görüş alışverişinde bulunmak için buradayız” şeklinde konuştu.



Haber: M.AYDIN