Düzce İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların karayollarında rahat, huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak, trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların yolculuk esnasında yaşanabilecek kazalara karşı farkındalıklarını artırarak mağduriyetlerin önlenmesine katkıda bulunmak amacıyla asayiş ve trafik denetimlerini artırdı.

 

 

 

Jandarma ekiplerinin beyköy girişinde yaptığı uygulamada durdurulan araçlara trafik kuralları hakkında bilgilendirme broşürü ve çikolata ikramı yapıldı.vatandaşların uygulamadan memnun kaldığı gözlenirken uygulamaların bayram süresince devam edeceği ve trafik kazaları ve olası hırsızlık olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

 

 

Yoğun trafik ve asayiş denetimlerinin kurban bayramı boyunca süreceği bildirildi. Kurban bayramı tatili süresince jandarmanın sorumluluk bölgesindeki yollarda trafik yoğunluğunun özellikle tatilin başlangıç ve bitiş günleri ile bayramın ilk gününde önemli oranlarda artış göstereceğinin değerlendirildiği, Düzceİl Jandarma Komutanlığı Trafik ve Asayiş Timleri ile eş zamanlı planlanan denetimlerle bayram süresince vatandaşların bilgilendirileceği kaydedildi.

 

 

Jandarmanın yapacağı uyarılarla suç ve kazaların önlenmesini amaçlayan broşürler dağıtarak sürücüleri bilgilendirdi. 



Haber: İ. KELEŞ