Vatandaşlar Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı aracılığı ile sorunlarını yetkililere duyurmaya devam ediyor. Bu sorunların başlıcalarından biri de başıboş sokak hayvanları…



Özellikle Düzce şehir merkezindeki vatandaşları sürüler halinde gezmeleri ile tedirgin eden sokak hayvanlarına ilişkin tepki sesi bu kez Akçakoca’dan geldi.

Akçakoca’ya bağlı Yukarı Mahalle’nin Fevzi Paşa Sokağı’nda bulunan mahalle mezarlığına, kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek ve onların ruhuna dua okumak için gidenler, sürüler halinde mezarlıkta bulunan köpekler yüzünden tedirgin. Özellikle kadınlar, köpeklerin saldırmasından korktukları için mezarlığa giremiyor.



Kadınlar köpeklerin saldırmasından korkuyor, çözüm bulunamadı!
Mezarlıktaki köpeklerin fotoğrafını çeken ve durumu Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na bildiren bir vatandaş ayrıca şu ifadelerde bulundu:

“Burası Akçakoca Yukarı Mahalle Mezarlığı. Mezarlığa gelen vatandaşlar köpeklerden korktukları için gelemiyor ya da birisinden rica edip mezarlığın içine kadar bıraktırıyor kendini. Kadınlar köpeklerin saldırmasından korkuyor ve bu durum aylardır bu şekilde. Hala çözüm bulunmadı.”

Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ