Düzce’nin kanayan yarası uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Valiliği tarafından oluşturulan “Uyuşturucu  ile Mücadele Eylem Planı” doğrultusunda Önleme  ve Sosyal Uyum Hizmetleri Çalışma Grubu Alt Komisyonu kararı ile geçtiğimiz Aralık ayında başlatılan “Kahvehane Sohbetleri Eğitim Programı” devam ediyor.
Uyuşturucu madde kullanımını kökünden çözmek amacıyla mahallelere giren yetkililer program kapsamında dün akşam 19:30-21:00 saatleri arasında Çamköy Mahallesi’nde bulunan kahvehanede Düzce Üniversitesi öğretim görevlisi Dilek Akkuş tarafından mahalleliye “Gençlerde Madde Bağımlılığını  Önlemek”  konulu seminer verildi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Özbakır, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İsmail Arız’ın da hazır bulunduğu eğitim programına mahalleliler de katıldı.

Çeşitli mahalle kahvelerinde 10 hafta olarak planlanan eğitim programı 19 Ocak 2018 tarihinde son bulacakken programların 18 Ocak Perşembe tarihli olanına Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da katılacak. Dağlı ve Ay’ın katılacağı eğitim programı Psikolog Zeynep Alçelik tarafından verilecek.

Haber: Ö.YILMAZ