Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, çalışmaları yerinde inceledi.


TIR VE OTOBÜSLERE ÖZEL ALAN


Başkan Keleş’in Düzce turunda ilk durağı Anıtpark Meydanı oldu. Düzce’de yer alan bütün konserlere, mitinglere, şenliklere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Keleş, meydanda düzenlenecek faaliyetler dolayısıyla alana çıkan tır ya da otobüslerden dolayı elektrik sisteminin ve taşların zarar görerek belediyeye ek külfet oluşturmaması için önlem alma kararı verdi. Yapılan incelemeler sonucunda Anıtpark Meydanı’nın alt zemininde elektrik tesisatı bulunmayan kısımdaki taşlar değiştirilerek daha dayanıklı hale getirilecek ve Düzce’de yer alacak özel organizasyonlar için tır ya da otobüs belirlenen kısmın üzerine konuşlandırılacak.

 

 

PARK CADDE İLE BULUŞACAK


Düzce Belediyesi bünyesindeki Kent Park’ta da incelemelerde bulunan Başkan Keleş, parkla caddenin bütünleşmesi için harekete geçti. Parkın daha ön plana çıkması gerektiğini savunan Başkan Keleş, duvarın yıkılarak alanın caddeyle buluşturulması konusunda talimat verdi. Başkan Keleş, yine Kent Park’ta bulunan kurumuş ağaçların kesilmesini isteyerek ağaç gövdelerinde bulunan sarmaşıkların da temizlenmesini talep etti.

 

 

 

 

CAMİ ARAZİSİ KISA SÜREDE DEVREDİLECEK

Ardından Başkan Keleş ve beraberindeki heyet Aziziye Mahallesi’ne yapılacak olan camii alanına giderek incelemelerde bulundu. Başkan Keleş en kısa zamanda alanın Orman Müdürlüğü’nden devrinin gerçekleşeceğini kaydetti.


İTHAL GÜL AĞAÇLARI DİKİLECEK


Başkan Keleş’in Düzce turundaki bir sonraki rotası Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu oldu. Başkan Keleş Bağlantı Yolu’nun sağ ve sol kısımlarında bulunan toprak alanın ağaçlandırılması konusunda talimat verdi. Başkan Keleş, aynı zamanda şehir merkeziyle Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’na dikilecek olan İthal Gül Ağaçları, Oya ve Erguvan Ağaçlarıyla Düzce’nin farklı bir görünüme kavuşacağını da vurguladı.

 


Başkan Keleş’in son durağı ise koltuğa oturur oturmaz gerçekleştirdiği ilk faaliyeti olan Düzce Üniversitesi Bağlantı Yolu oldu. Başkan Keleş, bitmek üzere olan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.

 

 

 

 

Haber;S.Kaşkır