Düzce Ak Partili bakanların ve bakan yardımcılarının uğrak noktası olmaya devam ediyor. Bugün de ak Partili Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu Düzce İl binasını ve İl Başkanı Hikmet Keskini makamında ziyaret etti.



“Çok büyük işler başardık!”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yavilioğlu;

“Düzce’deki siyaset akademisini ziyaret etmek ve bilgilerimizi paylaşmak için Düzce’ye geldik.Türkiye dünya üzerinde ciddi bir ülke konumundadır. Ciddi işlerin görüşüldüğü ve yürütüldüğü bir ülke durumundadır. Hüümet olarak çok büyük işlere imza attık. Göreve geldiğimiz 2002 yılından beri hükümet olarak ülkenin gelişmesi için çok büyük işler yaptık. Hükümet olarak daha büyük işler yapmaya da devam edeceğiz. Siyaset akademesi ülkenin geleceği için çok önemlidir. 2019 ve sonrasında ülkenin nasıl şekilleneceği buralarda belirleniyor. Geçmişte bu konuda çok sıkıntı çekmiştik” ifadelerini kullandı.

“Düzce Ak Partinin kalesidir”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’de yaptığı açıklamada,
“Düzce bu zamana kadar seçimlerde gösterdiği gibi Ak Partinin kalesidir. Düzce’nin bütün bölgeleri partımizin bünyesinde yer almaktadır. Bizi ziyaret ettiğiniz için çok gururlandık.” Şeklinde konuştu



Konuşmaların ardından siyaset akademisine gidilerek incelemelerde bulunuldu.

Haber: M.AYDIN