Yapılan 24 Haziran genel seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, basına da teşekkür ziyaretleri yaptı. Keskin, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci’ye de teşekkür ziyaretinde bulundu. Tonyalı ve Deveci ziyaretinden dolayı İl Başkanı Hikmet Keskin’e teşekkürlerini dile getirirken Keskin de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi.



“Genel merkezimiz ne takdir ederse biz o takdire boyun bükmeye devam ederiz”
Keskin, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada ilk olarak kendisinin Düzce Belediye Başkanı aday adayı olacağı konusunda yapılan konuşmalara değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Bizim teşkilatlarımızda bizim genel merkezimizde bizim adaylığımızla alakalı şu an hiçbir şey söz konusu değildir. Bizim teşkilatlarımızda görev istenmez verilir. Genel merkezimiz çalışmalarını yaparlar ve bunun sonucunda bir karar verirler. Bu, direk bizim karar verebileceğiz bir karar değildir. Şu anda il başkanlığı görevimi yürütüyorum ve yürütmekten de şeref duyuyorum. 4 yıldır onurla, şerefle görevime devam ediyorum. Biz bir şekilde hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de inşallah devam edeceğiz. Bu kararı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verecektir. Benim ya da başka bir arkadaşın aday adaylığı bizde söz konusu olmaz. Şu an bu süreç başlamamıştır. Süreç başladığında herkes çıkar, aday adaylığını açıklar. Genel merkezimiz de Düzce’nin çıkarlarına göre adayını belirler. Bunun üzerine bir söz söylemek hem parti adına, hem milletimiz adına, hem de kamuoyu adına yanlış olur. Genel merkezimiz ne takdir ederse biz o takdire boyun bükmeye devam ederiz.”
Olmayanın zaten yapacak bir şeyi yok”



Dövizde ve altındaki ciddi yükseliş konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunmayı unutmayan Keskin, konuşmalarını şu cümlelerle sürdürdü:

“Dolar, avro ve altın ciddi oranda ivme kazandı. ABD’nin açtığı savaş sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor. Bütün uluslar arası piyasalarda ciddi bir dengesizlik başladı. Bu süreci 10-15 gün içinde atlatacağız. Milletimiz dirayetli olacaktır biz biliyoruz. Bu bir parti meselesi değil, ülke meselesidir. Malumunuz bütün siyasi partiler bu anlamda refleks göstermiştir. Bu da bizim birlik ve beraberliğimiz için çok önemli bir olaydır. Ben bu anlamda en azından Düzce genelinde bütün partilere ülkeye ve milletimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Ülkemizin bu şeklide sıkıntı yaşaması bizleri üzmüştür. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi dövizi, altını olan vatandaşlarımız, maddi durumu olan vatandaşlarımızın ülke ve millet için bunlardan fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyorum. Olmayanın zaten yapacak bir şeyi yok.”

Haber: M. AYDIN