Eski Hal binasının olduğu alanda devam eden iş merkezi inşaatının çevresine araçlarını park eden sürücüler trafiğin aksamasına sebep oluyor. Mevcut durumda Asar deresi üzerinde bulunan 2 adet köprünün yıkılması dolayısı ile trafiğin yavaş ilerlediği caddede, duyarsız vatandaşların yasak olmasına rağmen inşaat alanının etrafına araçlarını park ediyor. Park edilen araçlar aksayan trafiğin durmasına sebep olurken özellikle akşam saatlerinde uzun kuyruklar oluşuyor. Uyarılara rağmen araçlarını inşaat alanının çevresine park etmeye devam eden araçlar bölgede bulunan esnafında işini zorlaştırıyor.

 

 

Yapımı devam eden köprülerin hala bitirilememiş olması ve yapılan inşaatında aynı döneme denk gelmesi ile bölgede oluşan park sorunu dolayısı ile araçlarını bu alana park eden sürücüler trafiğin durmasına sebep oluyor. Köprünün hemen çıkışında bulunan devasa ancak işlevsiz kavşak da yol kaplamatan ve trafiği sıkıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Özellikle akşam saatlerinde trafiğin kilitlenmesinden sürücüler bir hayli dertli. iki köprünün aynı zamanda yıkılması ve inşaatında hiçbir ilerlemenin olmamasını eleştiren sürücüler, yetkilerden biran önce trafik sorununa çözüm bulunmasını istedi. 

 

Haber: M. YILMAZ