Düzce Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmeni Nimet Şahin'in yönettiği ve aynı bölümün öğrencilerinin oynadığı, okul öncesi ve ilköğretim okulu öğrencileri için hazırlanan Küçük Kara Balık müzikli tiyatro oyununun ilk gösterimi merkezdeki ana okullarına sunuldu.

'Küçük Kara Balık' adlı tiyatro gösterisi 1991 yılında kültür bakanlığı tarafından en iyi Müzikal Çocuk oyunu seçilen Küçük Kara Balık Müzikali'nde, 18 Kız Meslek Llisesi öğrencisi oynuyor. Oyunun ilk gösterimini çok sayıda öğrenci izlerken, oyunda kullanılan kostümler, Kız Meslek Lisesi çocuk gelişimi ve giyim üretim bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlandı.

Düzce Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin rol aldığı 'Küçük Kara Balık' adlı tiyatro oyunu iki hafta boyunca sabah saat 10:00 ile öğleden sonra 14:00 olmak üzere günde 2 kez sahneye konulacak. Samet Behramgi'nin yazdığı ve Reha Bilginer'in oyunlaştırdığı Küçük Kara Balık adlı tiyatro oyununu izlemek isteyen okul ve öğrenciler Düzce Kız Meslek Lisesi ile irtibata geçerek yer ayırtabilecekler. Oyunun biletleri ise 4 TL'den satılıyor.