Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 24’üncü olağan genel kurul toplantısı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, üyelerin işyerleri için ödeyeceği miktarlar yeniden belirlendi.

Toplantıya TSO Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve kooperatif üyeleri katıldı.

Genel Kurulda Divan Başkanlığına DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı seçilirken, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Bakan Faaliyet raporunu okudu. Bakan, kuruluşu 1984 yılına dayanan kooperatifin tüm olumsuz koşulları aştığını, bu günlere gelmekte emeği olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.  Bakan, Üyelerden toplanan paraların Genel Kurul kararı ile alındığını, ödemelere özen gösterilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Genel kurul toplantısında önümüzdeki dönemde A tipi işyerleri için  250, B tipi işyerleri için  500, C tipi işyerleri için ise 750 YTL ödenmesine oy birliği ile karar verilirken, arsa ve işyerlerinden alıp satma, tahsis gibi konularda yönetim kuruluna tam yetki de verildi.