Genç Neferler Derneği Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda madde bağımlılığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için tiyatro gösterimi düzenledi. Etkinliğe MHP Düzce Milletvekili Ümit YILMAZ, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, siyasi partilerden isimler ve  çok sayıda vatandaş katıldı. Gösterimde zehir tacircilerinin bireyleri zehirlemek adına nasıl plan yaptıkları ve onların polis ekipleri tarafından yakalanmaları, sorgu altına alınmaları anlatıldı.



“Adım adım değil koşarak…”
Gençlerin madde bağımlısı olmamaları adına böyle bir oyun yazdıklarını belirten Genç Neferler Derneği Başkanı Can Vural, şunları kaydetti:
“Ülkemizde madde bağımlılığına özellikle gençlerimiz daha fazla etki gösteriyor. Bunu azaltmak için hem gençlerimizi hem de yaşlılarımızı bilinçlendirmek adına bu oyunu sergilemeye karar verdik. 40 dakikalık kısa, güzel, insanların anlayabileceği her yaş grubuna hitap eden bir oyun oldu. 2 Mayıs’ta kurulmamıza rağmen Kızıl Ay, Huzurevi, Çocuk Esirgeme Kurumu ve insanları bilinçlendirmek üzere yaptığımız projeler devam ediyor. Adım adım değil de koşarak projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yeni olduğumuz için yeni yeni tanınıyoruz.”



İzleyenler tarafından büyük alkış alan gösterim sonrası dernek üyeleri MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek hediye ettiler.  



Haber: H. GÜRSOY