TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunun ardından il temsilcilikleri de yeniden yapılandırıldı. Bu doğrultuda Düzce İl Temsilciliği’nin yeni yürütme kurulu bütün üyelerin katılımıyla oluşturuldu.

14. Dönem Temsilcilik Yürütme Kurulu geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımı ile Düzce İl Temsilciliği Başkanlığına yeniden Yavuz Öveç, Sekreterliğe Ümit Çavuşoğlu, Saymanlığa Özkan Beyaz, Asıl Üyeliğe Adnan Çakman ve Alimurtaza Rutci getirilirken; Yedek Üyeler ise Serkan Vural, Elif Kılıç, Samet Koçhan, Umut Baskan ve Yaşar Yaman olarak belirlendi.
350 üyesi bulunan Makina Mühendisleri Odası Düzce İl Temsilciliği 14. Dönem Yürütme Kurulu 2018 – 2020 yılları arasındaki çalışma dönemini planlayacak.

Yapılan açıklamada yeni dönemde komisyonlar oluşturularak üyelerin bu komisyonlarda görev almalarının amaçlandığı, oda ve üyelerin iletişiminin arttırılacağı ayrıca sosyal ve mesleki eğitimler konusunda da etkinlikler düzenleneceği belirtildi. Ayrıca; meslekle ilgili yerel ve ulusal sorunları ortaya koymak, çözüm önerileri üretmek ve ilgili birimlerle ortaklaşa çalışmalar yürütmek istenildiği bildirildi.

Haber: C.ÜSTÜNER