Okurları ile buluştuğu ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Düzce halkına en iyi hizmeti vermeyi amaç edinen Manşet Gazetesi, Düzce’nin ve bölgenin sesi olmaya devam ediyor. Sütunlarına taşıdığı haberlerle Düzce'nin gündemine ışık tutan Düzce Manşet, ilkeli habercilik anlayışından ödün vermeden yolunda emin adımlarla ilerliyor. 9 yılı geride bırakan Düzce Manşet Gazetesi, güçlü, genç ve dinamik kadrosuyla okurlarıyla en güncel haberleri buluşturmayı sürdürüyor.

Vali Fidan’dan kutlama

Vali Ali Fidan ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Manşet Gazetesi'nin 10. yaş gününü kutladı. Vali Ali Fidan kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumun doğru ve tarafsız biçimde bilgilenmesine, haber almasına katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Düzce Manşet Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm gazete çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.”

Tarafsız duruş vurgusu

Gazetemizin yeni yaşını kutlayan Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, “25 Eylül 2006 yılında yayın hayatına başlayan Manşet Gazetesi, kuruluşundan bu yana sergilediği tarafsız duruşuyla, eşitlikçi, özgürlükçü fikirleriyle yayın hayatına devam etmektedir. Kuruluşunun 9. yılında geçmişten bugüne emeği geçen tüm yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik eder, bundan sonraki yayın hayatında başarılar dileriz.”
 
Gazetecilikte esas olan güvendir
 
Kurulduğu günden bugüne kadar sürekli kendini yenileyerek yayın hayatını sürdürdüğünü vurguladığı Manşet Gazetesi'nin örnek yayın anlayışını sürdürmesi temennisinde bulunan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ise gazeteciliğin zor ancak sorumluluk isteyen bir meslek oluşunun altında "Güven ve istikrar" yattığını belirtti. Tayhan, 10. yaşına giren gazetemizle ilgili şu görüşleri paylaştı: "Manşet Gazetesi kurulduğundan bu yana gösterdiği performans ve başarı gazeteye olan ilgiyi arttırmıştır. Gazetecilikte esas olan güvendir, istikrardır. Manşet de yaptığı haberler ile güvenilirliğini göstermiş ve ispatlamıştır. Güvene istikrarı da katarak çıkışını sürdürmüştür. Bu güven ve istikrarın sürmesi dilek ve temennisiyle Manşet Gazetesi çalışanlarına sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyorum."