29 mart yerel seçimlerinde Düzce belediye başkanlığına seçilen İsmail Bayram’ın Keleş’ten görevi devir alma töreni düzenlendi.Törene protokol ve 2 vekil dışında eski ve yeni meclis üyeleri de katıldılar.

            Eski ve yeni meclis üyelerinin katılımları ise törende kimseyi ilgilendirmez bir görüntü sergiledi.Eski meclis üyeleri bir süre alanda ilgi bekledikten sonra alanı terk ederek kendi işlerine baktılar.

Yeni meclis üyeleri ise törenin bitmesini sonuna kadar beklediler...Hararetli konuşmalar,eski ve yeni başkanın meth edilmeleri sonrasında belediyeye girilirken bile meclis üyeleri başkanlık odasına da girişteki alana da davet edilmediler.Bazıları ilk kez ,bazıları ise ikinci kez meclis üyesi seçilenler ne yapacakları konusunda birbirlerine işaretlerle sorular sordular..yapmaları gerekeni düşündüler.

Ancak tören başkanların devir töreni olduğundan, meclis üyelerinin de onca çabadan sonra seçilerek binlerce oy alarak bu göreve gelmeleri dikkate alınmadığından üyeler birer birer belediyeye bile girmeden,birlikte çalışacakları başkanlarını koltuğunda tebrik edemeden alandan ayrılmak zorunda kaldılar...