Düzce İl Genel Meclisi ilklere imza atmaya devam ediyor… 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ikinci toplantıda Özel İdare Binasını satışa çıkarması ile gündeme oturan meclis üyelerinin bugünkü toplantıda kutlamalar ikramlarla dikkatleri üzerine topladı.


Her toplantıda çay ve simit ikramının yapıldığı mecliste bugün Gölyaka İl Genel Meclisi üyesi Mümtaz Faik Genç’in zengin menülü kahvaltı jesti ile meclis üyeleri güne enerji dolu başladı. İkramlar bununla sınırlı kalmadı. Çilimli İl Genel Meclisi Üyesi Nazmi Tok da baba olma sevincini baklava dağıtarak paylaştı.
Bugün, bir sürpriz yaparak meclise hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kadın kolları da meclis başkanı Şinasi Akbulut’la birlikte üzerinde Ak Parti logolu bir pasta kesti. Meclis üyeleri sunulan ikramlarla ağızları tatlandırdı.


Toplantıda Özel idaresine ait mülklerin kiralanması ve satışları da devam etti. Meclis Üyeleri bugünkü toplantıda Demetevler Mahallesi’ndeki mülkiyeti il özel idaresine ait 7 adet işyerinin özel bir sürücü kursuna 10 yıllığına kiralanması talebi oy birliği ile karar verildi. Çilimli Döngelli Köyündeki ilköğretim okulunun fiziki durumunu inceleyen eğitim Kültür ve sosyal hizmetler komisyonu meclise slayt eşliğinde bilgi verdi.


Köye yönelik hizmetler komisyonu Kurugöl-sarıyayla köyleri arasında meydana gelen heyelan hakkında sunduğu raporunda eksiklikler sıralandı.

 

Haber;S.Kaşkır