Düzce'de Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlikler devam ediyor. Düzce Üniversitesi Anadolu Gençlik Topluluğu da Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Konuralp Yerleşkesi ve meslek yüksekokullarında gül ve lokum dağıtımı gerçekleştirildi.'Hz. Muhammed deyince aklınıza ne geliyor?' Konuralp Yerleşkesi'nde ayrıca 'Hz. Muhammed deyince aklınıza ne geliyor?' başlıklı fikir duvarı çalışması yapıldı. Fikir duvarı çalışmasına üniversiteli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.



Düzce Üniversitesi Anadolu Gençlik Topluluğu'nun Kutlu Doğum etkinliği çerçevesindeki hediyelerini memnuniyetle karşılayan öğrenciler, Peygamber Efendimiz hakkında yazmak istedikleri içten cümleleri kelimelere dökme fırsatı verilmesi dolayısıyla fikir duvarı çalışmasının da  hoşlarına gittiğini ifade etti. Duvarda görüşlerini paylaşan üniversiteli öğrenciler ayrıca bu farklı ve dikkat çeken etkinlikle Peygamber Efendimizin hatırlarda kalmasını sağladıkları için Anadolu Gençlik Topluluğu'na teşekkür etti.

Topluluğun yapmış olduğu fikir duvarı çalışmasının 22 Nisan Cuma gününe kadar üniversiteli öğrencilere sergilenmeye devam edeceği öğrenildi.

Haber;C.ÜSTÜNER