Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Aydın Dursun Küçük Melen Çayı’ndaki suyu İSKİ aracılığıyla kullanan milyonlarca İstanbulluya seslenerek “Sağlığınızı sağlıksız kişilerin eline bırakmayın...” dedi.

16 milyona mal olan tesiste İSKİ Uzak Su Koruma Havza Yönetmeliğine uyulmadığını iddia eden Dursun, günlük 400 bin ton çöpün vahşi depolama alanı olarak kullanılan alana mahkeme kararına uyulmadan dökülmesinden dolayı havuzda biriken suların tesisin 200 metre yakınındaki Küçük Melen Çayı’na vidanjör ve hortum aracılığıyla bırakıldığını söyledi.

Dursun yetkililere mahkemeyi İstanbul’a almalarının gerekçesini imalı bir soruyla yöneltti. Merkez İlçe Başkanı, “Günlerdir nöbet bekleyen bölge halkının, baskısından kurtulmak yolsuzlukların usulsüzlüklerin ayyuka çıkmasını önlemek için mi, hukuku arkadan dolaşarak lehinize karar çıkmasını sağlamak için mi mahkemeyi İstanbul’a aldınız?” dedi.

Dursun son olarak bölgedeki muhtarlar başta olmak üzere bölge halkından işyeri olanlara, halk hareketinin içinde olup resmi ve özel işyerlerinde çalışanlara baskı ve şantaj yapıldığını iddia etti.

Haber:Y.SEVER