İnsan ve Medeniyet Hareketi Dernek binası bugün resmi olarak açıldı. Açılışa Milletvekili Osman Çakır ve İbrahim Korkmaz da katıldı. Dernek binasının açılış kurdelesini Milletvekili Osman Çakır, İbrahim Korkmaz ve İnsan ve Medeniyet Hareketi yüksek Kurulu Başkanı Mehmet Güney kesti. Kurdele


Güney, dernek binasının açılışına şahitlik etmek için orada bulunduğunu söyledi ve kıyamete kadar bu derneğin açık kalmasını diledi.



Güney, " Biz bu derneğin açılışını yapmaya geldik. Dilerim kıyamete kadar bu dernek kapısı açık kalsın. Dilerim burada hayırlı nesiller oluşsun" dedi.




İnsan ve Medeniyet Hareketi Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise Düzce'de İnsan ve Medeniyet Hareketi'ni genişletmeyi hedeflediklerini söyledi ve açılışa katılanlara teşekkür etti.



Keskin, " Düzce'de İnsan ve Medeniyet Hareketi'ni genişleteceğiz. Daha geniş alanlara yaymaya çalışacağız bu anlamda sizden destek bekliyoruz. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi

 

Açılışın ardından İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Düzce Şubesi tarafından “İslam, Kardeşlik ve Ümmet Bilinci” konulu konferans düzenlendi. Gençlik Merkezi Konfernas Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından  başlayan konferansda Dr. Kalay’ın kalımcılarla görüşlerini paylaştı.

Haber,E.Tınaz