Belediyeden Şubat denmişti ama...

Düzce’de vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi adına önem taşıyan ve yıllardır beklenen yatırımlar arasında 300 yataklı devlet hastanesi dışında henüz tamamlanan bir proje yok. Şehirde yaşayanların en öncelikli kavuşmayı beklediği proje olan Darıcı Mahallesi'ndeki modern terminal ile kültür ve sanat aktiviteleri için büyük ihtiyaç olan Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Kültür Merkezi için daha önce Şubat ayına işaret edilmesi gözleri bu iki yatırıma çevirirken terminalin bu ay içerisinde bitirilemeyeceği ortaya çıktı.

Milletvekilleri yatırımları inceledi

AK Parti'den yapılan açıklamada, “Düzce’nin uzun süredir beklenen yatırımlarının açılmasına kısa bir süre kaldı” ifadesiyle paylaşılan haberde, AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in yatırımların son durumunu ele aldıkları toplantı sonrası Düzce Belediyesi tarafından yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.

“Bir kaç ay sonra hizmet vermeye hazır olacak”

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Yapımı son aşamaya gelen otogar inşaatını yerinde inceledik. Yeni otogarımız birkaç ay sonra inşallah Düzce'ye hizmet vermeye hazır olacak.” dedi.

Ardından Kuzey Çevre Yolu güzergâh belirleme toplantısı yapan AK Parti Düzce milletvekilleri, Çilimli’de belediye başkanlarını dinledi.

HABER; C.ÜSTÜNER