İl Müftülüğü tarafından görev yerleri değişen müftülük çalışanları için veda programı düzenlendi. İl Müftü Yardımcısı Resul Haksöyler, Cumayeri Müftüsü Abdurrahim Seçgin ve Çilimli Vaizi Kerim Birinci için düzenlenen programa çok sayıda müftülük çalışanları katıldı. Müftülük görevlilerinin görev yaptıkları süre içerisinde çok başarılı çalışmalar çıkardıklarını söyleyen İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, “ Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Görevde bulundukları süre içerisinde çok başarılı çalışmalara imza attılar. Kendileri hem işlerinde hem de günlük yaşantılarında gerektiği gibi hareket eden arkadaşlarımızdı. Gittikleri bölgelerde de arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Çalışmaları sırasında devamlı görüştüğü arkadaşlarının başka yerlere atanmasını değerlendiren Cedidiye Mahallesi İmamı Murat Bakırkaya'da “ Bu görevler devamlı değişimle devam eden görevlerdir. Arkadaşlarımız gerçekten görevlerini layıkıyla yerine getirdi, Yeni görev yerlerinde de başarılı olacaklarına inanıyorum. Hepsine yeni görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından müftülük çalışanları tarafından hediyeleri takdim edilen Resul Haksöyler ve Abdurrahim Seçgin, hediyeleri aldıktan sonra yaptıkları konuşmalarda yeni görev yerlerine atanmalarını değerlendirerek şimdiki görevleri gibi yeni görev yerlerinde de başarılı çalışmalar yapacaklarına inandıklarını söylediler. İl Müftü Yardımcısı Resul Haksöyler Dilovası İlçe Müftülüğüne, Cumayeri Müftüsü Abdurrahim Seçgin Çayırova İlçe Müftülüğü'ne ve Çilimli Vaizi Kerim Birinci de Başkanlık yani Merkeze atandı.