Yapılan Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimleri mevcut Başkan Aydın Dursun ile Erol Tayhan'ın katılımıyla gerçekleşmiş ve itirazlar sonucunda seçimler davalık olmuştu. Seçimleri kimin kazandığı ya da tekrarlanıp tekrarlanmayacağı ise davanın sonucunda belli olacak. Dava sonuçlanana kadar ise Muhtarlar Derneği'ne Genel Merkez tarafından oluşturulan geçici yönetim bakıyor.

Genel Merkez, dava sonuçlanana kadar bugün itibariyle Geçici Şube Başkanlığı'na Musababa Köyü Muhtarı Ahmet Yılmaz'ı, Başkan Yardımcılığı'na Muncurlu Köyü Muhtarı Osman Yaman'ı, Muhasiplik, Basın Sözcülüğü'ne ve Halkla İlişkilere Karahacımusa Köyü Muhtarı Hanife Gür'ü, Sekreterliğe Kabalak Köyü Muhtarı Recep Yılmaz'ı, Veznedarlığa Nuhlar Köyü Muhtarı İsmail Turan'ı, Bölgelerden Sorumlu İşlere Üçyol Köyü Muhtarı Soner Özbey'i, Asayişten Sorumlu İşlere ise Kirazlı Mahallesi Muhtarı Yaşar Uslu'yu getirdi.

Dün görevlendirilen ve bugün yönetime başlayan Yönetim Kurulu üyeleri adına açıklama yapan Geçici Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı ilk açıklamada geçici olarak göreve geldiklerini ve bu süre içerisinde neler yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışacaklarını vurguladı.