Düzce Fen  Lisesi 3. Dönem mezunları düzenlenen muhteşem bir  gece ile mezun oldular. Okul bu sene  kırk iki öğrencisini  mezun etti.

 

 Düzce Fen Lisesi okul yönetimi tarafından organize edilen geceye Düzce Milletvekili Celal Erbay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Fen Lisesi okul yönetimi veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Düzce Milletvekili Celal Erbay, yaptığı konuşmada yaklaşan ÖSS sınavında tüm öğrencilere başarılar diledi. Düzce Fen Lisesi 3. dönem mezunları ise  geceye giydikleri mezuniyet kıyafetleri ve kepleri ile renk kattı.

 

 İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de konuşmasında buna dikkat çekti. Sezer öğrencilerin lisede yaşanan dostlukların bir ömür boyu hatırlayacağını belirterek, mezuniyet sevincine ayrılık hüznünün de karıştığını dile getirdi.

 

Gecede bir konuşma yapan Düzce Fen Lisesi Müdürü Beşir Evli ise,konuşmasında öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

 

Mezuniyet gecesi 3. dönem okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsünün açıklanması ile devam etti.Düzce Fen Lisesi 3. dönem okul birincisi  Abdulrahim Göldemir’ ödülünü Düzce Milletvekili Celal Erbay, ikincisi Nazan Öztürk’ ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Fen Lisesi 3. dönem okul üçüncüsü Mehmet Çağrı’ya ise ödülünün Düzce Fen Lisesi müdürü Beşer Evli verdi. 

 

 Düzce Fen Lisesi 3. dönem mezuniyet gecesi öğrenciler diplomalarının verilmesi, mezuniyet pastasının kesilmesi, şarkılar eşliğinde keplerin atılması ve havai fişek gösterisi  ile son buldu.