Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) ilk müteşebbis heyeti toplantısı Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda Düzce Valisi Ali Fidan, Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Oda Meclisi toplantısında TSO adına müteşebbis heyetine seçilen oda meclis üyeleri ve diğer ilgili birim yetkililerin katılımıyla yapıldı. Toplantının gündemini Müteşebbis Heyetinin Onaylanması, Başkan ve Başkan Vekilinin seçimi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçilmesi ve Kuruluş Protokolünün onaylanması oluşturdu.
Toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Vali Ali Fidan, Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk müteşebbis heyeti toplantısını yaptıklarını kaydederek OSB’nin ilçeye ve Düzce’ye hayırlı olmasını diledi.
Müteşebbis Heyetinin yapısının belirlendiği ve OSB’nin son durumunun ele alındığı toplantıda OSB’nin kurucu ortakları olan Düzce İl Özel İdaresinin katılma payı yüzde 40, Gümüşova Belediyesi’nin yüzde 33, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ise 27 olarak belirlenmişti. Bu doğrultuda oluşturulacak heyette Düzce İl Özel İdaresini 6, Gümüşova Belediyesi’ni 5 ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı da 4 üye temsil edecek.

HABER;Y.SEVER