Memur Sen Konfederasyonuna bağlı B elediye ve Mahalli idareler Çalışanları Birliği Sendikası,  Düzce Belediyesi Toplantı Salonu’nda  “Etkili İletişimle İş ve Aile Hayatında Mutlu ve Verimli Olma” konulu bir seminer düzenledi. Semineri yaklaşık yetmiş kişilik bir grup ilgiyle dinledi.

Konferansta bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, iş ve aile hayatının yanı sıra sosyal hayat ve hak aranan yerlerde de insanların birbirine sinerji vermesi gerektiğini belirterek,  kendileri 1 Mayıs kutlamalarını barış içinde  gerçekleştirirken, sadece taksim’de  yapmak istedikleri için olaylara neden olan sendikaları eleştirdi.

Sendikanın eğitim sekreteri Recai Karslı ise, sendikaların üyelerinin hak ve menfaatlerini korumanın yanı sıra, toplumsal  faaliyetlere sivil toplum örgütü olarak katkı sağlama yükümlülüğü olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Bem Bir Sen Genel Başkan Danışmanı  olan Tarkan Zengin verdiği konferans sırasında, aile hayatında mutlu olmayanların iş hayatında da mutlu olamayacağını belirterek, bu durumun sendikal hareketlere de olumsuz yansıyacağını dile getirdi. Zengin, konuşmasında olumlu düşünmenin önemine işaret ederken, sahip olduğu şeylerin farkına varamayan insanların hayatta mutlu olmasının mümkün olmadığını dile getirdi.