Yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Meclis Başkanlığı görevine Ahmet Dertli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na ise Tuncay Şahin getirilmişti. Başkan yardımcıları da belli olurken odanın hangi çalışmalarla ön plana çıkacağı konuşulmaya başlandı. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bina sıkıntısı olduğu, meclis üyelerinin ne gibi çalışmalar yapacağı konuşulan konular arasında yer alıyor.

Diğer taraftan uzun bir süredir Hastane Caddesi üzerinde yapılacak Düzce Ticaret ve Sanayi Odası binası için çalışmaların ne durumda olduğu konuşulan konuların başında geliyor. Yeni yönetimin bu bina için ciddi ödenek ayıracağı ve binanın oldukça kapsamlı şekilde yapılacağı ise konuşulan konular arasında yer alıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Başkanı Tuncay Şahin’in göreve geldikten sonra hala yapılacak çalışmalar konusunda bir açıklama yapmaması araştırmaların ve yeni yönetimin uzlaşma çalışmalarının devam ettiğini gözler önüne seriyor. Başkan Şahin’in kısa süre içerisinde ele alınacak konular hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Haber: M.AYDIN