İl Özel İdare'de işlerin yavaş ilerlemesi Merkeze bağlı Günbaşı köyünde yaşayan Zeki Ovalı adlı vatandaşın mağdur olmasına neden oldu. Evinin önünden küçük bir dere akan Zeki Ovalı, çocuklarının ve ailesinin geçmesi için Özel İdare'ye köprü başvurusunda bulundu. Nisan ayında yaptığı başvuruya aynı ayın 29'nda cevap geldi. İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü bir yazı gönderdi. Özel İdare Zeki Ovalı'ya gönderdiği yazıda sorunun çözüleceğini malzeme temini yapılacağını belirtti.


Ancak aradan geçen 6 aya rağmen Zeki Ovalı'nın evinin önünde herhangi bir çalışma yapılmadı. Çocuklar okula giderken kendi imkanları ile yaptıkları bir geçitten geçerek karşıya geçiyor ve okula gidiyorlar. dereden karşıdan karşıya geçiş çocuklar için büyük tehlike neden oluyor. Zeki Ovalı şu ana kadar kendileri ile ilgilenilmediğini, olumlu cevap gelmesine rağmen çalışma başlamadığından yakındı.

 



Kenan Üstünel'in emekli olması ile İl Özel İdare'de genel sekreter boşluğu oluştu. Siyasilerin anlaşamaması üzerine İl Özel İdareye genel sekreter ataması gerçekleşmedi. Bu durum Zeki Ovalı'ya gönderilen olumlu cevabın hala işleme konulamamasına ve vatandaşın mağdur olmasına neden oluyor. İl Özel idareye genel sekreter ataması yapılmaması işlerin ağır aksak ilerlemesine neden oluyor.

 

 

Haber; M.YILMAZ