Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bıçak parası diye bir şey olamaz. Isteyen doktorlar hakkında yasal işlem başlatılacak sözleri şimdilerde Malakçıoğlu ailesinin kulaklarında çınlıyor. Peki şimdi Malakçıoğlu ailesinin yaşadığı acı gerçeği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan duysa acaba ne olurdu.? Bu kritik ameliyat gerçekleşirmiydi, yoksa doktor aileye bıçak parası istediğini duyurduğu için kızıp ameliyattan vaz mı geçerdi ? İşte ailenin de en büyük korkusu bu olduğu için pek fazla dillendirmek istemedikleri bu olay karşısında çaresizce beklemekten başka bir şey yapamıyorlar.


Engelli olan kızlarını tedavi ettirmek isteyen fakat maddi imkansızlıklardan dolayı pek yol alamayan Malakçıoğlu ailesi ameliyatı yapacak olan doktorun açıktan istediği bıçak parası da dahil, toplam 15 bin TL bulamazsa kızlarının yürüdüğünü ömürleri boyunca göremeyecekler. Kızlarını yanlarına alıp kapı kapı gezen Malakçıoğlu ailesi herşeye rağmen umutlu bir şekilde hayır sever vatandaşlardan gelecek yardım çağrısını bekliyor..

Doğuştan engelli olan 11 yaşındaki Nurdan Malakçıoğlu'nun ameliyat olabilmesi için 15 bin TL gerekiyor. Emekli olan baba Mehmet Emin Malakçıoğlu, aldığı maaşın tedavilere yetmediğini ve çok zor durumda olduklarını ifade etti. 3 yıl önce Muncurlu Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan küçük Nurdan'ın yürümesi için bir umut doğduğunu ve ameliyat olması durumunda iyileşmesinin % 85 olduğunu söyleyen baba Malakçıoğlu, umutlu olduklarını ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi. Baba Mehmet Emin Malakçıoğlu, İstanbul’da yapılacak olanh ameliyatın 4 bin 500 TL’ye mal olacağını ancak doktorun açıktan 7 bin TL bıçak parası istediğini belirterek hastane masraflarıyla yarın akşama kadar 15 bin TL’ye ihtiyacımız var dedi. Baba Malakçıoğlu,kızım doğuştan özürlü, ilk kez yürümesi için bir umut ışığı doğdu, bu şansı geri tepmek istemiyorum. Anne ve babalar bizim ne durumda olduğunu çok iyi anlayabilirler, ben kızımın yürüdüğünü görmek istiyorum dedi.

15 bin TL'ye mal olan ameliyatın en kısa zamanda yapılması için anne Aysel Malakçıoğlu Düzcelilerden yardım bekliyor.