Genç MÜSİAD Düzce Şubesi ramazan ayına özel bir proje başlattı. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi aileler tespit eden ve bir nebze olsun umutlarına mutluluk vermeyi arzu eden üyeler, proje kapsamında hem aileler ile iftarda bir araya geliyor hem de onların ihtiyaçlarını karşılıyorlar.


Geçtiğimiz akşam Düzce Genç MÜSİAD üyeleri bu kapsamda 5 engelli genç çocuğuna bakan Fadime Yikit’in evine misafir oldu. 5 engelli gencin en küçüğü olan Selim Yikit’e akülü motorsiklet verilmesinin ardından üyeler Yikit ailesi ile birlikte iftar açtı.


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep, Ramazan ayının bereket ve yardım ayı olduğunu bir nebze olsun ihtiyaç sahibi ailelere fayda sağlamak maksadı ile bu projeyi başlattıklarını ve yaptıkları bu projenin Düzce gençliğine örnek olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Verep, kurumsal yapısı oturmuş ve Türkiye çapında büyük başarılar sağlayan derneğin kuruluşundan bugüne hiçbir şeye duyarsız kalmadıklarını ve Yaptıkları tüm projelerde öncelikli hedeflerinin Allah rızası ve Düzce’ye hizmet sevdası olduğunu belirtti.

 

 

Haber;E.Tınaz