İki gözü görmeyen ve yeniden görebilmesi için tek çözümü ameliyat olan 65 yaşındaki Resul Oflu’nun yaşadığı zorlukları gündeme getirdiğimiz haberin ardından mutlu sona bir hayırseverin büyük desteğiyle ulaşıldı.

Oflu’nun yeniden görmesi için gereken ameliyat duyarlı bir hayırseverin desteğiyle Kocaeli’de özel bir hastanede gerçekleşen başarılı operasyonla yapıldı.
Öncü Haber’de yayınlanan ‘Film Gibi Hayat’ başlıklı haberimizde gündeme getirdiğimiz, Oflu çiftinin zorluklarla dolu hikayesi hayırseverleri harekete geçirmiş, duyarlı bir hayırsever Oflu’nun yeniden görme umudu için ihtiyacı olan 15 bin liralık ameliyat masrafını karşılayacağını açıklamıştı.

Duyarlı hayırseverin yardım eli uzatmasının ardından vakit kaybedilmeden harekete geçildi. Oflu, ameliyat olma üzere ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ Derneği üyelerinin desteğiyle Kocaeli’de bulunan özel bir hastaneye götürüldü.



Ameliyat için gereken tüm tetkikleri yapılan ve başarılı bir operasyon geçiren Oflu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Bir bacağını kangren olduğu için kaybeden ve sağ tarafı felçli olan Resul Oflu, 10 yıl önce bir gözü, bir buçuk ay önce diğer gözü de göremez olunca dünyası tamamen kararmıştı.

Zor günleri geride bırakan Oflu’nun mutluluğu fotoğraflardaki yüz ifadesinden yüzünden okundu.