Düzce eski Milletvekili Profesör doktor Celal Erbay ve eşi Kadriye Erbay’ın oğulları Enes Erbay ile Selma ve Ahmet Topkaya’nın kızları Nergis Erbay’ın hafta sonu Beykoz Çavuşbaşı Kasrında yapılan nikah törenine davetliler yoğun ilgi gösterip yeni çiftin mutlu günlerine ortak oldular.


Nikah törenine Gümrük ve Ticaret  Bakanı Hayati Yazıcı, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İstanbul Milletvekili Mustafa Küründük, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce eski Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz’ın yanısıra siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri , Düzceli iş adamları ile bir çok konuk katıldı.

 

 


Tören öncesi bir konuşma yapan Celal Erbay, böyle mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.


Düğün merasiminde Kuran okunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, İstanbul Milletvekili Mustafa Küründük, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, eski Milletvekili Şevki Yılmaz, genç çiftin nikah şahitliğini yaptılar.


Bakan Yazıcı, nikahın kıyılmasından ardından evlilik cüzdanını gelin Nergis Erbay’a vererek genç çifte ömür boyu birbirlerine destek olmalarını öğütleyerek mutluluk diledi. Nikah merasimi,yemek ikramının ardından son buldu.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır