Düzce yeni bir koçluk sistemi ile tanışıyor. Kariyer koçluğu, öğrenci koçluğu ve bireysel koçluk olmak üzere geniş bir yelpazede kişilere hayat atılırken gerek duyduğu desteği veren ve Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikleri bulunan Mind Up firmasının bir şubesi de Düzce’ye kazandırıldı. İş insanı Oğuzhan Kendirli’nin uzun araştırmaları sonucunda özellikle öğrencilere büyük fayda sağlayacağını öngördüğü Mind Up’ın Düzce Temsilciliği’nin kurulması için Kurucu Zafer Polat Koyuncu ile el sıkışan Kendirli, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak bugün Pak Ekizceli İş Merkezi 3. Kat No:317’deki temsilcilik binasında açılış törenini gerçekleştirdi. Törene çok sayıda davetlinin yanı sıra Mind Up Kurucusu Zafer Polat Koyuncu ve Mind Up Genel Müdür Aslı Koyuncu da katıldı.

Mind Up direktörü Sibel Karadağ ise 'Dinamik Zihin Atölyeleri'nin düzce de bir ilk olduğunu ve 3-13 yaş grubu için mental gelişimde çok önemli role sahip olduğunu söyledi.

“Mind Up ailesi giderek büyüyor”

Kurucu Koyuncu Öncü Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

“Bugün Düzce temsilciliğimizin açılması için çok kıymetli bir gün benim için. Mind Up ailesi giderek büyüyor. Öğrencilerimizin hayatında anlamlı olabilmek için, onların hem akademik yönden hem de hayata hazırlığı konusunda destek verebileceğimiz, okuma becerileri, hafıza teknikleri, öğrenme stratejileri, sınav kazandıran stratejiler noktasında gelişmeleri için harika bir ofisimiz daha açıldı. Oğuzhan hocam da bugün, bu güzel günün, bu açılışın şerefine bir araya geldik ve çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. İnşallah Düzce’deki öğrencilerimize de artık bir ofisimiz var. Güzel bir şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz. Çok memnun oldum, çok teşekkür ediyorum.”

“Alanında Düzce’de bir ilk”

Mind Up Düzce Temsilciliği’ni kuran ve aynı zamanda “Düzce Genel Müdürü” görevini üstlenen Oğuzhan Kendirli ise duygularını şu şekilde kelimelere döktü:

“Bugün burada Mind Up firmasının bir şubesi olarak Düzce temsilciliğini açmış bulunuyoruz. Burada Zafer Polat Koyuncu beyin kurmuş olduğu aynı zamanda bireysel koçluğun, koçluk sisteminin öneminin anlatıldığı, Mind Up’ın hayata ve öğrencilere ne kadar destek verebileceğini gösteren kurguyu Düzce’de yansıtmak istedik. Burada hem öğrencileri eğitiyoruz, hem öğrencilere dokunuyoruz, öğrencilerin hem mental hem akademik hem de hayata dair düşüncelerinin de yenilikler, yeni yönler kazandırmaya çalışıyoruz. Mind Up firması olarak 18 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte. Zafer Polat Koyuncu’nun önderliğinde. Biz de bunu Türkiye’ye aktarmak istedik. Düzce’de tanınırlık açısından belki de kariyer koçluğu, öğrenci koçluğu, bireysel koçluk anlamında ilk firma diyebiliriz. Bu anlamda ulusal çapta çalışmalar yapan Mind Up firması muhtemelen birçok eğitim kurumunun, birçok öğrencinin, ailenin ihtiyacı olan bir noktaya temas olacaktır. Bu anlamda biz de Düzce’de bunu Zafer Polat Koyuncu Bey’in kurucumuzun teşrifleriyle açmış bulunmaktayız. Sizleri de Mind Up’ı ziyaret ederek ek bilgiler almaya yönlendirmek isterim. Aynı zamanda teşekkür ediyorum.”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tören, çeşitli ikramlar ve günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.