Akçakoca’da Gönül Yavuz İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki Ö.B.Ö iddiaya göre sınıf öğretmeni S.O tarafından darp edildi. Okuldan geldikten sonra 9 yaşındaki öğrencinin evdeki davranışlarından tuhaflık hisseden ailesi, olayın üstüne gittiğinde dayak olayını öğrendi.


Küçük çocuğun öğretmeninin kendini dövdüğünü söylemesi üzerine dayı Ömer Özcan, hastaneye götürerek darp raporu alıp öğretmen hakkında Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulundu.


Daha öncede benzer olayın yaşandığını söyleyen çocuğun dayısı Ömer Özcan, savcılığı ada suç duyurunda bulunacaklarını dile getirdi.


Özcan, “Çocuk eve geliyor. Başının ağrıdığını söyleyerek ağlıyordu. Biraz üstüne gittiğimizde olayı öğrendik. Arkadaşları ile şakalaşırken, oyun esnasında öğretmeni gelerek iki arkadaşı darp ediyor. Çocuğun burnuna yumruk atıyor. Diğer çocuğun ailesi ile görüşüp darp edildiğini teyit ettim. Daha öncede darp edilmişti. “Olur öyle şeyler” diyerek üstüne gitmemiş, uyarmıştık. Bugünkü olay çok farklı direk yüzüne yumruk atılmış bunun üzerine hastane gidip rapor aldık. Burnunun içişiddetten dolayı yaralanmış okul müdürü ile görüştüm. Okul müdürü yanlışlık yapıyorsunuz diyor. Bu öğretmenden şikayetçiyiz bu sürekli süre gelen bir olay. Bizde öğrenci olduk. Dayak yedik. Ama bu yumruk olayı çok farklı. “dedi.


Dayı Özcan, “Öğretmen ne özür diledi nede yalanladı. Normalde her zaman iletişim halindeyiz. Gerekirse adliyeye gerekirse üst makama başvuracağız.”dedi.


9 yaşındaki Ö.B.Ö ise darp olayının daha öncede yaşandığını söyledi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır