Kalıcı Konutlarda bulunan 23 Nisan İlköğretim Okulu ve Atatürk Lisesinin bahçelerinde büyük bir tehlike ortaya çıktı. İki okulun da bahçesindeki  istinat duvarlarının bazı bölümleri çatlayınca yıkılma tehlikesi ortaya çıktı.

Duvarların bazı bölümlerinin ise yıkıldığı dikkat çekerken, Belediye ekipleri duvarların alt kısmından geçen yolları ulaşıma kapadı. Yaşanan tehlikenin ardından, bazı vatandaşlar  23 Nisan İlköğretim Okulunun alt duvarları önündeki yolu kullanmaya devam ediyor.  

Okulun ön bölümüne kadar gelen araçlar ise uyarı levhalarıyla Atatürk Lisesinin arka bahçesinden geçen yola yönlendiriliyor. Ancak burada da yol trafiğe kapatılmış. Çünkü Atatürk Lisesinin arka bahçesinin alt duvarları da çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Belediye ekiplerinin yolu trafiğe kapatmasının ardından duvarlar yıkılacak ve yerlerine yenileri yapılacak.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, duvarların yıkılmak üzere olmasından dolayı vatandaşların güvenliği açısından bölgelerden geçen yollar ulaşıma kapatıldı  ve önümüzdeki günlerde  istinat duvarları güçlendirilecek.

Haber; H. İŞCAN