Festivalde söylediği parçalarla vatandaşarı coşturan Orhan Ölmez, Düzce'yi çok beğendiğini ve Düzce'de bir klip bile çekebileceğini belirtti.

Konuralp'in çok köklü ve çok güzel bir tarihe sahip olduğunu ifade eden Ölmez, böyle köklü bir beldeye konsere gelmenin kendisi için güzel bir tecrübe olduğunu vurguladı. Düzce'ye gelmekle kendini şanslı bulduğunu söyleyen Ölmez, tarihle ilgilenen bir kişinin bu gibi yerleri daha hoş bir gözle görebileceğini belirtti. Festivalin son gününe yakışır bir gece yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ölmez, gittikleri yerlerde halkla kaynaşıp eğlenmek istediklerini vurguladı. Tarihle iç içe olan böyle bir yerde klip çekebileceğini, vatandaşları kendini Düzce ve Konuralp sokaklarında görmesi halinde şaşırmaması gerektiğini söyledi.



17 Ağustos1999 depremine de değinen Ölmez, Düzce için acı bir anı olduğunu ve unutulmaması gereken bir felaket olduğunu söyledi. Meydana gele depremden büyük derslerin çıkarılması gerektiğini vurgulayan Ölmez, bir daha yaşamması için dua ettiklerini sözlerine ekledi.