Öncü TV, yeni yayın dönemine yepyeni programlarla başlıyor. Öncü TV’de “Hayata Dair” programında  farklı konu ve konuklarıyla evlere konuk olan Yaşam ve Kariyer Koçu Yeşim Acar, bu sezon “Bir Kadın Bir Hikaye” ile günümüzde meslek sahibi, eş anne gibi bir çok rolü üstlenen kadınların hikayelerini paylaşacak.  Her salı saat 10.30’da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Acar, “bir kadın bir hikaye” ile ilgili ipuçları verdi.

“HER MESLEKTEN KADIN HİKAYELERİ”

Acar,"Benim hikayem aşkı uğruna sevdiği meslek uğruna hayatı mutlu ve iyi insan olarak yaşamaya çalışan birisinin hayatı. Burada bir köyde yaşıyorum. Her şey çok normal. herkes nasıl yaşıyorsa ben de öyle yaşıyorum. Evde kadınım, anneyim, eşim… “Bir kadın bir hikaye”de ise başarılı başarısız ev kadını, doktor ,rektör gibi aklınıza gelebilecek her meslekten kadınların hikayelerini anlatacağım. İnsanların evlerine konuk olacağız." dedi.

Her Salı kadın bir kadın hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan Acar, deneyimlerden yola çıkarak yazdığı kitabı hakkında da bilgiler verdi.

Acar, "Satıcının asası” deneyimlerden yola çıkılarak aktarılmış bir kitap. Bir işte usta olmak için önce iyi bir çırak olmak gerektiğini anlatan bir kitap. Üniversitenin, diplomaların tek başına bir işe yaramayacağını gerçek hayatın hiç de öyle olmadığını özellikle insanın kendisini yetiştirmesi gerektiğini anlatıyor. Özellikle üniversiteye hazırlanan gençler, üniversite öğrencileri, kariyer hedefleri olanların ve tüm ebeveynlerin okuması gereken bir kitap yakında okuyucularla buluşacak  "diye konuştu.

Acar’ın büyük beğeni toplayan “Hayata Dair” programını ise günü ve saati değişti. Acar, her Perşembe yine saat 10.30’da başlayacak programında yine önemli konulara parmak basacak.

HAYAT DAİR'DE SORUNLARA DEĞİNMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Hayata Dair Programına ilişkin konuşan Acar, "Düzce için çalışmalarımızın en öncelikli olanı uyuşturucuyla mücadele. Düzce Üniversitesi öğretim görevlisi sayın Dilek Akkuş'la birlikte il sağlık müdürlüğü ve valiliğin destekleriyle beraber yürütülen projelerimiz var, akran projemiz var ve bu ekip içerisinde biz de faydalı gençlerimize yararlı bir çalışma yapma çabası içerisindeyiz soru ve sorunlara değinmeye devam edeceğiz."dedi.