Düzce’nin önde gelen basın kuruluşu olan Öncü Radyo ve Televizyon’un geride bıraktığı 24 yılda Düzce’ye sunduğu katkıyı ve yayıncılık anlamında verdiği hizmetler için teşekkür etmek ve bu anlamlı gününü gerek ziyaret ederek, gerek telefon aracılığıyla gerekse çiçek göndererek kutladılar.

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu ve müdürlük personeli Öncü TV’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını ziyaret etti. Çabukoğlu ve bağlı bulunduğu personel ziyaretinde Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ve kurum çalışanları bir araya geldi. Çabukoğlu, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya gönderdiği kutlama mesajını da iletti.



Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Düzce Doğa Okulları, Kuzenler Derneği, Oksijen Medya, Düvapan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Zengin, Avcı Dünyası ve Sönmez Çiçekçilik Öncü TV’nin bu özel gününü çiçek göndererek kutladılar.


Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Nurullah Çelebi ile Sefer Taşhan, Kuzenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Bihter Aldoğan ve Yardımcısı Koray Çakır, yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Başar ile basın sorumlusu Volkan Koşar ve Düzce Doğa Okulları müdürleri Zafer Bacıoğlu ile Kenan Efe, kurumumuzu ziyaret ederek Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya geldi.



Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve Deveci’yi telefonla arayarak, kurum çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik etti ve yapılan haberleri her gün takip ettiğini dile getirdi.

Ayrıca AK Partili İl Genel Meclis üyesi Nazmi Tok, Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, Anadolu Ajansı Yalova Temsilcisi Yavuz Emrah Sever, Düzce Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi ümit Çetin, Bolu Merkez TV Haber Koordinatörü Ayşegül Aydın ve işadamı Ahmet Durdu ve Ragıp Gökesaoğlu telefon aracılığıyla Öncü TV’nin bu anlamlı gününü kutladı.

Haber: Ö. YILMAZ