Düzce'de ilçelere kurulma kararı alınan organize sanayi bölgeleri ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, çevreye duyarlı ve yeşilin sanayi ile dost olduğu OSB'ler örnek alınıyor.

Bu kapsamda Düzce Valisi Zülkif Dağlı, kaymakamlar, belediye başkanları ve OSB müdürlerinden oluşan bir heyetle dün İzmit'in Gebze ilçesinde kurulu bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ne inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Ziyarette Vali Dağlı’nın yanı sıra, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Şule Ciritcioğlu, Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce OSB Bölge Müdürü Aylin Özdemir, Çilimli OSB Bölge Müdürü Yakup Temiz, Gümüşova OSB Bölge Müdürü Şinasi Tuzluoğlu, Düzce 2. OSB Bölge Müdürü Engin Karaduman’ın da yer aldı.

Gebze OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından karşılanan Düzce heyetine bölgenin tanıtımı yapılarak GOSB Bölge Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi aktarıldı.

Düzce OSB'lerinde planlanan faaliyet ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ayrıca, Düzce heyeti, gerçekleştirilen bölge turuyla bölgeyi daha yakından tanıma imkanı buldu.

Ziyaret sonunda, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından Vali Dağlı’ya ziyaret anısına, GOSB anı tabağı takdim edildi.

Haber: C. ÜSTÜNER