Düzce Belediyesi Sergi Salonu bugün çok özel bir resim sergisine ev sahipliği yaptı. Nesrin Öz önderliğinde 10 öğrencisinin yağlı boya, tezhip ve minyatür alanında yaptıkları eserler bugün görücüye çıktı.

Serginin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile eşi Nursel Ay, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Düzce Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gönül Asuk, İl Kültür Turizm Müdürü Özcan Budak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve davetliler katıldı.



Protokol sergiyi gezerken, resim öğretmeni Nesrin Öz, eserler ve eserlerin yapım aşaması hakkında tek tek bilgilendirmede bulundu.

“Ellerine emeklerine sağlık”
Sergiyi gezmesinin ardından konuşan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar şunları kaydetti:

“Bu sergi Nesrin Hocamız ve öğrencilerinin yağlı boya, tezhip, minyatür alanında yaptıkları çalışmaların sergilendiği bir sergimiz oldu. Kadınlar elleriyle ince ince işleyip gayet güzel çalışmalar ortaya koymuşlar. Böyle özel bir günde böyle güzel bir sergiyle gündeme gelmek de ayrıca güzel olmuş. Ellerine emeklerine sağlık.”



Öz ise, “Bu sene 2017-2018 yılı için açmış olduğumuz yağlı boya, minyatür ve resim sergimiz. Ağırlıklı olarak tezhip çalışmalarımız çok fazla. Burada 10 talebemin emeği var” dedi.




Haber: Ö. YILMAZ