Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özlü mesajında “23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin yeniden dirilişinin, silkinerek şahlanışının timsalidir. O günden bu yana bağımsızlığın sembolü olan TBMM, bundan sonra da ilelebet demokrasiye güç vermeye, bağımsızlığın sembolü olmaya devam edecektir” sözleriyle TBMM  çatısı altında hizmet eden vekillere teşekkür etti.

Özlü, “İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum” cümlelerine yer verdi.


“ÇOCUKLARIMIZ DÜNYADAKİ EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın” milletimizin çocuklara verdiği değerin en güzel tezahürü olduğunu belirterek açıklamalarını sürdüren Başkan Özlü, şöyle devam etti; “Millet olarak, çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz. En büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir. Bu vesileyle, çocuklarımız ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” sözleriyle çocukların bayramını kutladı.