Düzce Valisi Zülkif Dağlı, yarın yurt genelinde yapılacak olan TEOG Sınavı için Bilgi Ortaokulu’nda okuyan 8. Sınıf öğrencilerine ‘başarı dileklerinde’ bulunmak için bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenlerle toplantı yapmayı ihmal etmeyen Dağlı, öğretmenlerden, öğrencilerin genel durumlarıyla bilgi aldı.
Bilgi Ortaokulu’nda bulunan 8. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Dağlı, öğrencilere tek tek hedeflerini sorarak sınava hazır olup olmadıkları konusunda görüşlerini aldı. Renkli anların yaşandığı ziyarette öğrenciler Dağlı’ya eğitim sistemi hakkında sorular sormayı ihmal etmedi.

“Hedefi olan öğrencinin heyecanlanması çok normal”
TEOG Sınavı’na girecek olan öğrencilerin sınıflarını tek tek ziyaret eden Dağlı gözlemlerini şöyle anlattı; “Biraz heyecanlılar bu çok normal. Hedefi olan öğrencilerimizin mutlaka biraz heyecanı olacak. Motivasyonlarının iyi ve hazırlıklarının iyi olduğunu, kendilerine güvendiklerini söyleyedi. Hepsinin birer hedefi olduğunu hep birlikte gördük.” dedi.

“Hepsine başarılar diliyorum”
“DenGe” ve “Başarıya Bir Adım” projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Dağlı; “Okulların açılmasıyla gündeme getirdiğimiz, eğitim kalitesini yükseltilmesiyle ilgili 2 tane projemizin bu yıl bir ölçüde meyvelerini almaya başlayacağız. Bu okulumuzda zaten başarılı bir okul. Şuanda 5 bin 63 öğrencimiz yarın ve yarından sonra sınava girecekler. Ben hepsine başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.