24 Haziran seçimleri nedeniyle partilerdeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Düzce’de AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Erkan Seçkin, düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“En avantajlı il Düzce’dir”
Seçkin, uzun süredir siyasetin içinde yer aldığını ifade ederek,

“Akçakoca-Gölyaka-Yığılca gibi ilçelerimizdeki tarihi ve turistik mekânlarımızın halkın ve öğrencilerin daha etkin kullanımına açılması bölgesel turizme katkıda bulunulması gerekmektedir. Düzce ve çevresinde sanayileşmenin çevre ile uyum içerisinde olmasını sağlaman en önemli adımlardan biri olmalıdır. Bugün yaşanan çevre ve kirlilik sorunu sadece Merkezdeki hava da değil, Melen çayında, Akçakoca denizinde, Gölyaka yaylalarında da kendini hissettirmektedir. Tarım ve hayvancılık konusunda belki de Türkiye deki ulusal pazarlara lojistik olarak en hakim, doğal bitki örtüsü ve iklimi ile en avantajlı il Düzce’ dir ” ifadelerini kullandı.

“Aday olmasam da yılmadan çalışacağım”
Bu zamana kadar siyasette elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını da belirten Seçkin,
“Gelinen bu noktada partimizde aday adayı olduğumu, bu kutsal vazife için şahsım milletvekili adayı olamasam dahi aday gösterilecek arkadaşlarım ile birlikte tüm çalışmalarında yanlarında olacağımı, aday olmam durumunda daha fazla sorumluluk ile çalışmak gerektirdiğini, milletimizin menfaatleri için her zaman vazife aldığımı ve bundan sonra da yılmadan çalışacağımı kamuoyuna saygı ile duyururum. İnanıyorum ki gelecek, bugünden ona hazırlananlara aittir.” şeklinde konuştu.

Haber: M.AYDIN