Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Ve Esnaf Odalarıyla ortaklaşa olarak Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek bir program düzenlendi.

Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinliklerle ilgili Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Oda Restoranda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Oda Başkanları katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, Organizasyonun gerçekleşmesi konusunda kendilerine destek veren Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf Odalarına teşekkür etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, yaz aylarında havaların Sıcak olmasından dolayı hiç kimsenin evinde oturmayacağını ve bu nedenle iftar sonrası dışarıya çıkmak zorunda kalacaklarını belirterek,” Ramazan boyunca vatandaşlarımızın rahat bir şekilde eğlenebilmelerini sağlamak amacıyla elimizden gelen bütün desteği vereceğiz.”dedi.
Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ramazan Boyunca Anıtpark meydanında açılacak olan stantlara Düzceli esnafın yerleştirilmesini isterken, Düzce’de olmayan ürünler için dışarıdan esnafa izin verilmesini haricinde kesinlikle dışarıdan gelecek esnafa izin verilmemesi gerektiğini söyledi. Kayıkçı,” Bu güne kadar böyle bir şey hiç yaşanmadı. Bu bizim için çok önemli. Bütün bu eğlenceler şehrin ortasında olacağından çok daha dikkatli ve titiz davranmamız gerekiyor. Dışarıdan gelenlere izin vermememiz gerekiyor.” Şeklinde konuştu.
Düzce Anıtpark meydanında düzenlenecek olan etkinliklerde Yerel ve Amatör sanatçıların gösterilerinin yanı sıra Kültür Bakanlığı Sanatçıları, TRT Sanatçıları, Orta oyunları, Hacivat Karagöz Gösterileri, Çeşitli gösteriler yer alacak. Tanınmış Sanatçılardan, Hüner Çoşkuner, Songül Karlı, Ahmet Özhan, Mine Koşan, Mustafa Keser, Cihan Yıldız ve Dursun Ali Erzincanlı ramazan ayı boyunca Düzceliler’e iftar sonrası adeta Festival havası yaşatacak.