Düzce Tebessüm Derneği Ramazan ayında yaptığı gıda, temizlik malzemeleri ve yakacak yardımıyla, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Düzce Tebessüm Derneği tarafından hazırlanan koliler, Düzce merkez ilçe ve köylerde, belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

"Ramazan'ın Bereketi Paylaşmanın Sevincidir"

Dernek tarafından yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Düzce Tebessüm Derneği olarak; Düzce Merkez, İlçelerimiz, Mahallelerimiz ve Köylerimizde her ay yaptığımız gibi, Muhtarlarımız ile organize olarak, Ramazan ayı öncesi de yaşlı, kronik rahatsızlığı olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kumanya, temel gıda, temizlik malzemesi ve yakacak dağıtımlarımız ile ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Düzce ve ilçelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç̧ sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Sizler kardeşlik duygusuyla katkı sağlamaya, bizler ihtiyaç sahibi ailelerimize katkılarınızla hazırladığımız Kumanya Kolilerini, temel gıda ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor, kapı kapı dolaşarak ulaştırmaya devam ediyoruz. Zor zamanında ihtiyacı olanların yanında yer alabilmektir kardeşlik.”

HABER: Savaş ARI