Sağlık Sen Düzce Şubesi Birinci Olağan Genel kurulunu Genel Başkanları Mahmut Kaçar’ın katılımıyla Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Genel kurulda üç aday Sağlık Sen düzce Şubesi Başkanlığı için yarıştı.

 

Menderes Turbay başkanlığında Genel kurul divanının oluşturulmasının ardından bir konuşma yapan Sağlık Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Sekreteri Mahmut Kaçar, Türkiye’nin farklı bir gündemi tartışır bir duruma geldiğini belirterek, Anayasa Mahkemesi’nin Türban düzenlemesini iptal eden kararını eleştirdi. Kaçar, sağlık personelinin özlük hakları ile ilgili sorunları anlatarak, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade etti.

 

Memur Sen Düzce Şubesi Başkanı Abdülvahap Özen ise, genel kurulda yarışacak olan üç listeye de başarılar dilerken, seçimleri kazanacak olan adayın çalışmalarını dikkatle takip edeceklerini dile getirdi.

 

Aynı zamanda yeni dönemdeki adaylardan biri olan ve geçtiğimiz dönem de Sağlık Sen Düzce İl Başkanlığını yürüten Nermin Uzun ise,  39 kişi ile başladıkları çalışmaların sonucunda 400 kişilik üye sayısını aşarak  şube olduklarını ifade etti. Uzun, dönemi boyunca yaptıkları çalışmaları da anlattı.

 

 Nermin Uzun, Erdoğan Işık ve Bülent Güleç’in listelerinin yarışacağı açıklanmasına rağmen son anda Erdoğan Işık adaylıktan çekilince seçimlere iki aday girdi. Yapılan oylamanın sonucunda geçerli oyların büyük çoğunluğunu alan Nermin Uzun yeniden Sağlık Sen Düzce Şubesi Başkanlığına seçildi.