Sarayyeri Mahallesinde bulunan ve Kadıoğlu köyüne geçiş sağlayan köprü çökme riskinin olmasından dolayı kapatıldı. Edinilen bilgilere göre,  geçtiğimiz yıllarda devlet su işleri tarafından yapılan köprü yağışlar nedeni ile sürekli çatlamaya ve kırılmaya başladı. Vatandaşlar köprünün yıkılma riskine rağmen Kadıoğlu köyüne geçmek için bu yolu kullanıyor. Köprünün yıkılma tehlikesine karşı  hem vatandaşlar hem de muhtarlık köprü için çalışma başlattı. Melen çayı üzerinde bulunan ve tek araç geçecek genişlikte olan köprü sabah saatlerinde muhtarlık tarafından kapatıldı. Fakat vatandaşlar hala kapatılan köprüyü kullanmaya devam ediyor. Canını riske atan vatandaşlar ise Kadıoğlu’na gitmek için başka bir geçiş olmadığından bu köprüyü kullandıklarını dile getirdiler. Melen Deresinin üzerinde bulunan bu köprünün kapatılmasının ardından tehlikenin farkında olan bazı vatandaşlar ise Kadıoğlu köyüne geçebilmek için yaklaşık 5 kilometrelik yol giderek dereden karşıya geçiyor.

Vali’den açıklama
Öte yandan Mahallede kapatılan köprü ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Vasip Şahin, “Orası geçici bir yöntemle açılmış bir yoldu. Zayıflamalar vardı. Tehlike arz etmeye başlamıştı. Bizde herhangi bir sıkıntı olmasın vatandaşlarımıza zarar gelmesin diye köprüyü kapattık. “dedi.
Öncelikle çözüm yolları ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade eden Şahin, “Oraya bir köprü yapılması lazım. Fakat ödeneğimiz ne kadar ona bakmamız lazım. Orada zaten çökmüş bir köprü bulunuyor. Diğeri ise çökmek üzere. Vatandaşlarımız karşı köylere geçebilmek için mevcut yollardan o bölgeye gidebiliyorlar. Vatandaşlarımız bu yolu kısa olduğu için kullanıyorlardı. Fakat vatandaşlarımızın şu an içinde herhangi bir şekilde mağdur olduğunu düşünmüyorum. Mevsim şartları nedeni ile arkadaşlarımız köprüleri ve diğer sanat yapılarını kontrol ediyorlar. Herhangi bir zarar var mı yok mu diye bakıyoruz. Oda yakın zamanda belli olacak” diye konuştu.