Düzce Valiliği bayramlaşma törenini Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine Garnizon komutanı Ramazan Akça, Milletvekilleri Osman Çakır, Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, siyasi parti başkanları ve Düzce Protokolü katıldı.
 

 

Saat 11.00’de başlaması planlanan bayramlaşma rötarlı başladı. İlginin yoğun olduğu bayramlaşma töreninde birçok davetli dakikalarca kapıda beklemek zorunda kaldı. Sıcak havanın etkisi ile hınca hınç dolan salonda bayramlaşmayı bekleyen davetliler, bunaldı.

 

 

Vali Ali İhsan Su, Kapıların açılmasıyla içeri alınan davetliler ile tek tek tokalaştı. Herkesin bayramını kutlayan Vali Ali İhsan SU, konuşmasında bayramların önemine dikkat çekti.

 

 

Su, “Ramazan bayramınızı en içten dilekleri ile kutluyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Düzce’mize ülkemize tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar bizleri biz yapan kaynaştıran paylaşma duygularını artıran çok önemli günleri idrak ediyoruz. Bu bayramda her bayram gibi paylaşarak geçirmemizi diliyorum. Yetimlerle fakirlerle kimsesizlerle hastalarla şehit yakınları ile gazilerimizle buluştuğumuz bir bayram gerçek bir bayram olacaktır. Gerçek mutluluk insanları mutlu etmektir. Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır.” dedi.

 

Vali Su’nun konuşmasının ardından Müftü Selami Emen tarafından  İslam dünyasında huzur ve barışın hakim olması için toplu dua yaptırıldı.

 

 

Bayramlaşma ikramlarla devam etti. Düzce Müftülüğü konferans salonun yetersiz kalması nedeniyle Vali Ali İhsan Su’nun bundan sonraki bayramlaşmaları valilikte yapılmasına karar verdiği öğrenildi.

 

Haber; S.KAŞKIR