Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü çevik kuvvet ekipleri, Türk Polisinin yufka yüreğini bir kez daha gösterdi. Bugün yaptığı davranışla tüyleri adeta diken diken eden Düzce Polisi, “Helal olsun” dedirtti.

Samet’in ayakkabı isteği dünyalarını yıktı
Çevik Kuvvet ekibi Mansur Bayram Caddesi üzerinde devriye attığı sırada bir mağazanın önünde engelli bir çocuğu babasının elinden çekiştirirken gördü. Bu durumun dikkatini çektiği ekip baba ile oğlun yanına gitti. Babaya çocuğunun ne istediğini soran ekip, ayakkabı istediğini öğrendi. İşte burada devreye giren polisler 19 yaşındaki Samet Koçak’ın elinden tuttuğu gibi mağazaya soktu.

Her şey yüzündeki gülümseme içindi
Üzerindeki kıyafetlerin de bakımsız olduğu öğrenilen Samet girdiği mağazada polis ağabey ve ablası ile gönlünce alışveriş yaptı. Polislerin çok sevdiği 19 yaşındaki Samet artık yeni kıyafetler ve çok istediği ayakkabılarına kavuştu. Gözlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi…



“Polisimize çok teşekkür ediyorum”
Yığılca’ya bağlı Kırık Köyü’nde yaşayan Hüseyin Avni Koçak, polisin yardım ettiği oğlu Samet Koçak için çok mutlu olduğunu belirterek duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Polisimize çok teşekkür ediyorum. Maddi durumum zayıf. Çocuğuma sağ olsunlar köydeki komşular, akrabalarımız şimdi de polis ağabeylerimiz yardımcı oluyor. Geçimimizi öyle sağlıyoruz. Başka bir gelirim yok. Kendim de hastalıklarla uğraşıyorum. Ameliyat olmam gerekiyor ama olamıyorum.”

Polis 19 yaşındaki Samet ve babası ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.



Haber: Ö.YILMAZ