Beyköy’de bulunan belediyeye ait Turkuaz Sosyal Tesisleri bugün anlamlı bir programda misafirlerini ağırladı. Beyköy Belediyesi tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’nde şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid programına AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Vali Yardımcısı Ruhi Yaylacı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Şehit 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın annesi Hanife ve babası Ramazan Baysan ile çok sayıda vatandaş katıldı.




"Bu millet 21. yüzyılda da göğsünü siper etti"
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, programa katılan herkese teşekkür ettiği konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Biz, 15 Temmuz’da, ben de meclise ilk giden birkaç kişiden biri olarak çok çetin, çok hazin bir gece yaşadık. Ufuk Baysan ve 249 şehidimiz o geceyi muzaffer kılmadı o hainlere. O yüzden biz onlara müteşekkiriz. İki bini aşkın şehidimiz var sokaklarda, kurumlarda. Ama şunu bilsinler ki bir daha böyle bir şeye asla kalkışamayacaklar. Çünkü bu millet hem Çanakkale’de hem Kurtuluş Savaşı’ndaki süreçler de hem de daha önceki dönemlerde göğsünü siper ettiği gibi 21. yüzyılda da göğsünü siper etti.”