Merkezi Bolu'da bulunan ve toplam 16 Belediye'nin bulunduğu Belediye İş Sendikası üyeleri her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen programda bir araya geldi. Bolu Merkez Belediye İş Sendikası, Düzce Belediye İş Sendikası ve Düzce'nin ilçelerindeki belediye iş sendikalarıyla birlikte toplam 16 belediyenin katıldığı pogram da işçiler aileleriyle birlikte piknik alanında hafta sonunun tadını çıkardı.

Programa katıldığı için duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye İş Sendikası Toplu Sözleşme Genel Başkanı Erdoğan Kefeli, Düzce'de ve Bolu'da uzun süre sendika başkanlığı yaptığını ve bir buçuk yıldır da bu görevi yaptığını söyledi. Kefeli, bir buçuk yıldır Düzce'de olmadığını ve bu bir buçuk yılda Düzce'nin çehresinde olumlu bir gelişme olduğunu da ifade etti. Tefeci ayrıca Düzce Belediyesi ve Merkez ilçe belediyelerinde çalışan hiçbir işçinin Belediyelerle sorunu olmadığını, hepsinin Belediyelerle arasının iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Her yıl farklı alanlarda bir araya gelerek eğlendiklerini belirten Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Nihat Bayram'da bu tür etkinliklerin bir araya gelmek için çok önemli olduğunu ama bu yıl sünnet ve düğünlerin fazla olması nedeniyle herkesin programa katılamadığını söyledi. Bayram, Düzce'deki belediye iş sendikasına bağlı üyelerin Belediye'yle hiçbir sorunu olmadığını da dile getirdi. Bayram, Düzce'de bir tek Beyköy Belediyesi'yle sözleşmeleri olmadığını ve bu durumunda en kısa sürede çözüleceğini de belirtti.

Program hakkında bilgi veren Şube Başkan Yardımcısı Nasan Altunsoy da işçiler olarak tüm ülke de olduğu gibi kendilerininde ücret konusunda az da olsa sıkıntıları olduğunu ama bunun maaşlarını alamadıkları anlamına gelmeyeceğini söyledi. Altunsoy, sadece prim alacaklarında az bir sorun yaşadıklarını belirterek düzenlenen etkinliğin moral açısından çok iyi geldiğini sözlerine ekledi. Programda Belediye İş Sendikası üyeleri tarafından eğlence de düzenlendi.